French Guiana

View listings

french-guiana.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i French Guiana

Fastighet till salu i Franska Guyana

Vill du flytta till Franska Guyana? Vill du veta om letar du efter egendom till salu i Franska Guyana kan det vara en bra investering?

Guyana är ett land av kontraster. Det finns olika och vackra landskap, med hänsyn till vädret, det har alla ingredienser att bli kär. Salutöarna, som fångarna skickades för inte länge sedan, har en konstig och livlig miljö, där naturen har ockuperat byggnaderna.

Franska Guyana är en fransk utomeuropeisk region belägen på den nordöstra kusten av Sydamerika. Det mesta av sitt territorium är täckt av tropisk skog. Huvudstaden Cayenne kännetecknas av färgglada kreolska hus och friluftsmarknader. Det gränsar Brasilien i öster och söder och Surinam i väster.

Vi anser att det är mycket viktigt att utvärdera vår information innan vi bestämmer om vi ska investera i egendom till salu i Franska Guyana.

Franska Guyana presenterar två huvudsakliga geografiska områden: ett kustsegment där huvuddelen av befolkningen lever och en apatisk och nästan otillgänglig regnskog som ständigt stiger mot de ekonomiska topparna i Tumac-Humac-bergen längs den brasilianska gränsen. Flera små öar är uppbyggda utanför kusten, de tre öarna Iles du Salut Salvation med djävulens ö och den övergivna Ile de Connectable fågeln hålls längs kryssningen när det gäller Brasilien.

Cayenne är huvudstaden i Guyana, som också är den största staden i utomeuropeiska avdelningen, inklusive insamling av ungefär en tredjedel av den totala befolkningen i denna avdelning och kanske det bästa stället att leta efter fastigheter till salu i Franska Guyana.

Medan Guyana och Surinam har fått självständighet från sina kolonisatorer, respektive Storbritannien och Nederländerna, har franska Guyana aldrig haft. Det är klassificerat som ett utomeuropeiskt territorium; dess valuta är euron och dess officiella språk är franska, även om många också talar kreolska.

Hans hårda miljö, inklusive den brännande värmen och hajarna, blev känd i 1969-boken Papillon, som senare blev en film med huvudrollen Dustin Hoffman och Steve McQueen.

Det är större än Belgien, men har en befolkning på cirka 250 000 personer.

Franska Guyana har storleken på Portugal. Ändå bor bara 200 000 människor här. Landet har ingen ekonomi att prata om. Det finns knappast någon turism, inte minst för att havet plågas av hajar och åtminstone vid havet är det brunt av flodsediment. Inte heller tack vare jordens dåliga kvalitet finns det något jordbruk. Vägarna som går ner till Brasilien är till stor del obehagliga och det enda pålitliga utloppet i världen är den dagliga flygningen till Paris Orly från Rochambeau flygplatsen i huvudstaden Cayenne.

  •  
    Flytta till Franska Guyana. Expatriate och leva franska Guyana

        Gränsar till Brasilien, Surinam och Atlanten, idag är huvudpersonen i vår guide en verklighet som är mer unik än sällsynt: Franska Guyana. Att köpa en fastighet i Guyana kan verkligen vara det bästa valet för 2019 för dig investerare, ivriga att gå och bo i ett hörn av paradiset fullt a ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 6916

Försäljning Lantgård, French Guiana, Cayenne, Cayenne, .

397,905.31SEK
Försäljning
Lantgård

200 m²
Hus två nivåer, tre sovrum, 4 badrum, balkong, vardagsrum, matsal, kök med frukostområde, tvättstuga, carport, uteplats, galleri, service rum med badr...
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB